Студент, який успішно склав Cambridge KET на рівні C2.

blank

Hey! Мене звуть Юра Коханчук. 

Я вивчаю англійську в “Англійська Хелен Дорон” понад 10 років та закінчив усі курси. 

Мій захопливий шлях у вивчення English розпочався саме в “Англійська Хелен Дорон” у віці 5 років та протягом 13 років я активно розвивав свої навички говорити та думати англійською.

Впевнений, що саме у цей період важливо закладати дітям цінності та майбутні знання. Тож я неймовірно вдячний “Англійська Хелен Дорон” та викладачам, що мій досвід навчання був таким цікавим та інтерактивним! 

За цей період, мій мовний розвиток зазнав численних змін і вдосконалень. З початком навчання у школі також додалися заняття там, приблизно 6 годин на тиждень, проте “Англійська Хелен Дорон” залишався пріоритетом у вивченні мови. Разом із цим я виконував самостійні завдання та оточував себе контентом іноземною мовою.  

Одним із важливих для мене етапів було успішне проходження екзамену Cambridge. Цей сертифікат підтверджує рівень знання англійської мови та став важливим кроком у моїй мовній кар’єрі. 

Адже я успішно склав його на рівні С2 – найвищого рівня володіння мовою. Наявність сертифіката САЕ безперечно розширює можливості працевлаштування та навчання. 

Наприклад, можливість навчатися за бакалаврськими та магістерськими програмами у різних країнах Європи. Також, цей сертифікат відкриває двері до роботи за фахом у міжнародних компаніях, що особливо актуально для молодих спеціалістів. 

Крім того, наявність САЕ дає можливість брати участь у різноманітних програмах обміну, тренінгах та інших подіях, що дозволяє постійно підтримувати та покращувати рівень англійської мови.  

Навчання у “Англійська Хелен Дорон” є неодмінно позитивним досвідом та навчило мене тому, що спільно з наполегливістю та цілеспрямованим підходом, досягнення навіть найвищого рівня стає реальністю.

icon-1
Scroll to Top